Lezárják a Nagytétényi út és Minta utca kereszteződésében lévő vasúti átjárót 2018. június 18-tól 24-éig

A XXII. kerületi Nagytétényi út és Minta utca kereszteződésében lévő vasúti átjárót 2018. június 18-án (hétfőn) 9:00 és június 24-én (vasárnap) 18:00 óra között vágányjavítási munkálatok miatt lezárják.

A lezárás ideje alatt:

  • a 33-as, a 133E és a 973-as autóbusz mindkét irányban a Nagytétényi út–Minta utca–körforgalom–Dózsa György út–Nagytétényi út módosított útvonalon halad, de megállóhely nem marad ki;
  • a közúti forgalom az autóbuszokkal megegyező terelőútvonalon keresztül haladhat; illetve a Nagytétényi út déli ága felől a Növény utcai (6-os út felé vezető) bekötőút is járható lesz mindkét irányba. Fontos változás, hogy a Dózsa György út és a Nagytétényi út csomópontjában a terelt közúti és közösségi közlekedési forgalom segítése érdekében ideiglenesen módosulnak az elsőbbségi viszonyok: a Nagytétényi út–Dózsa György út útvonal lesz a kanyarodó védett útirány és a Nagytétényi út centrum felőli szakaszáról érkezőknek kell majd elsőbbséget adniuk.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.