A H6-os HÉV egy vágányon jár 2018. június 16-ától 22-éig

A H6-os HÉV Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között 2018. június 16-án és 17-én (szombaton és vasárnap) a Közvágóhíd irányú; 2018. június 18-án (hétfőn) az első járatindulástól június 22-én (pénteken) az utolsó járatindulásig pedig a Ráckeve irányú vágányon közlekedik. A korlátozásokra a Grassalkovich úti felüljáró felújításához kapcsolódó kiegészítő munkák miatt van szükség.

Közlekedés 2018. június 16-án és 17-én

A H6-os HÉV Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a Közvágóhíd irányú vágányon közlekedik a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A Közvágóhíd állomásról induló vonatok az eredeti, Ráckeve irányú vágányon közlekednek Soroksár, Hősök tere állomásig; innen Közvágóhíd irányú vágányon, amelyen Dunaharaszti külső állomásig közlekednek. A Közvágóhíd felé közlekedő vonatok a teljes vonalon az eredeti Közvágóhíd irányú vágányon járnak.

A H6-os HÉV a Szent István utca, a Millenniumtelep és Dunaharaszti felső állomáson a Közvágóhíd irányú peron mellett áll meg mindkét irányban.

A Közvágóhíd végállomásról szombaton 21:38-kor, 22:38-kor, 23:38-kor és 0:50-kor, vasárnap 21:38-kor, 22:38-kor és 23:38-kor induló szerelvények a Torontál utca, Soroksár felső, Szent István utca, Millenniumtelep és Dunaharaszti felső megállóhelynél a Közvágóhíd irányú peron mellett; míg Pesterzsébet felső állomáson a Ráckeve irányú megállóhely-peron magasságában levő peron mellett állnak meg.

Közlekedés 2018. június 18-22. között

A H6-os HÉV Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a Ráckeve irányú vágányon közlekedik a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A Dunaharaszti külső állomásról induló vonatok a helytelen, Ráckeve irányú vágányon közlekednek Soroksár, Hősök tere állomásig; innen Közvágóhíd irányú vágányon, amelyen Közvágóhíd állomásig közlekednek. A Ráckeve felé közlekedő vonatok az eredeti Ráckeve irányú vágányon járnak.

A H6-os HÉV a Dunaharaszti felső, a Millenniumtelep, a Szent István utca és a Soroksár, Hősök tere állomáson a Ráckeve irányú peron mellett áll meg mindkét irányban.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.