Változás a gyalogosközlekedésben a Budaörsi úton a Fehérló utca és a Töhötöm utca között

Közúti és közösségi közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A munkálatok idejére a 139-es, a 140-es, a 140A, a 239-es és a 253-as autóbusz Fehér utcai megállóhelyét 15 méterrel a Fehérló utca irányába helyezik át.  A Töhötöm utcában és a Fehérló utcában útszűkületre kell számítani. A közúti közlekedést a városhatár felé vezető oldalon két forgalmi sávban biztosítják.

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.