Június végéig lezárjuk a Festetics György utcai zebrát

2014. április 9-étől (szerdától) várhatóan június 20-áig (péntekig) az M4-es metróhoz kapcsolódó felszíni beruházások részeként, a Baross téri fő gyűjtőcsatorna tisztítása és javítása miatt lezárjuk a Festetics György utcai gyalogátkelőhelyet.

A munkálatok miatt a Festetics György utcai gyalogátkelőhelyet, valamint az előtte lévő járdafelületet lezárjuk, ezért a Festetics György utca felől érkező gyalogosok csak a gyalogos-aluljárón keresztül tudnak átkelni a Kerepesi úton. A munka teljes időtartama alatt a Kerepesi út Hungária körút felé vezető szélső sávjában szűkületre kell számítani. A csúcsforgalmi időszakon kívül hétköznapokon néhány alkalommal 3-4 órára a sávot lezárjuk. Az arra közlekedőket arra kérjük, fokozottan figyeljék az aktuális forgalmi rendet. A gyalogosok a Festetics György utca felől csak az aluljárón keresztül közlekedjenek, mert a felszíni átkelés szabálytalan és nagyon balesetveszélyes!

Közlekedési változások percről percre

Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.