Vasárnap napközben módosított útvonalon jár Budatétény felé a 138-as busz

2014. november 23-án, vasárnap 8:00 és 17:00 között változik a 138-as busz közlekedése Budatétény felé, mert az M0-ás körgyűrű M1-es és M7-es autópálya felé vezető oldalán a 6-os főútvonali lehajtónál aszfaltoznak.

Budatétény vasútállomás (Campona) felé a járat a 6-os lehajtóágtól a M0-s körgyűrű–Párhuzamos utca–Dráva utca–körforgalom–Minta utca–Nagytétényi út–Budatétény vasútállomás módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Növény utca, a Dexter, a Jókai Mór utca és a Lépcsős utca megállót. A terelt útvonalon a járatra a 13-as busz Barosstelep, vasútállomás, I. utca, Mátra utca és Budatétény sorompó megállóiban lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.