Vasárnap lezárják a Szép Juhászné út egy szakaszát fakitermelés miatt

A II. kerületi Szép Juhászné utat a Budakeszi út és a Nagykovácsi út között teljes szélességében lezárják 2014. október 19-én (vasárnap) reggel 7 és 18 óra között, a Pest Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága által az élet- és vagyonbiztonság szempontjából elrendelt fakitermelés miatt. A lezárás a közösségi közlekedési járatokat nem érinti.

A munkavégzés idején kizárólag az ott lakók hajthatnak be a lezárt útszakaszra mindig abból az irányból, amit az aktuális munka lehetővé tesz. Az áthaladó közúti forgalom nem engedélyezett. Terelőútként a Budakeszi út–Kuruclesi út–Budenz út–Hűvösvölgyi út–Nagykovácsi út útvonalat ajánljuk.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.