Változik a solymári buszok közlekedése szüreti felvonulás miatt 2017. október 14-én

A 64-es autóbusz 2017. október 14-én (szombaton) 12:00-től az utolsó járatindulásig; a 964-es autóbusz pedig 2017. október 15-én (vasárnap) 2:00-ig mindkét irányban a Templom téri betérő kihagyásával közlekedik. A 64A és a 164-es autóbusz helyett pedig a 264-es autóbusz jár. Ennek oka, hogy Solymáron hagyományos sváb szüreti felvonulást tartanak a Templom téren és környékén, ezért a Templom teret, a Dózsa György utcát és a József Attila utcát a közúti forgalom elől lezárják.

A 64-es és a 964-es autóbusz mindkét irányba a Templom téri betérő kihagyásával közlekedik, a 64A és a 164-es autóbusz helyett pedig a 264-es autóbusz közlekedik Solymár, PEMÜ végállomáshoz. Az autóbuszok egyik irányban sem érintik a Templom tér megállót, továbbá a solymári végállomásuk felé a Dózsa György utca és a Solymár községháza; a hűvösvölgyi végállomásuk felé pedig a Dózsa György utca megálló is kimarad.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.