Változik az M3-as metrópótló, a 115-ös és 950-es autóbusz megállási rendje az Árpád hídnál október 19-étől közmű-rekonstrukciós munkák miatt

2018. október 19-étől, péntektől várhatóan november 5-éig, hétfőig a XIII. kerületi Váci út és Róbert Károly körút csomópontban közmű-rekonstrukciós munkálatok miatt a Váci úton, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság előtt, északi irányban a felüljáró melletti belső forgalmi sávot lezárják.

A munkálatok miatt a Róbert Károly körútról az Árpád híd felől a Váci útra északi irányba, balra kanyarodó két sávból a belső forgalmi sávot lezárják.

A munkaterület helyzete miatt:

  • az M3-as és az M3A metrópótló, valamint a 950-es és 950A autóbusz Újpest, illetve Rákospalota irányú Árpád híd M megállóhelyét északi irányba 80 méterrel előrébb helyezik, a gépkocsi kihajtó után;
  • a 115 autóbusz az Árpád híd M csomópontban a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság előtt lévő megállóját a munkálatok idején ideiglenesen nem érinti.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.