Változik a forgalom a budafoki Rózsakert utcában közműépítés miatt

Budapest, 2023. szeptember 8.Egyirányúsítják szeptember 9-től, szombattól várhatóan október végéig a XXII. kerületi Rózsakert utcát a Nagytétényi út felé a Rákóczi út és a Tűzliliom utca között közműépítés miatt. Az itt közlekedő BKK-járatok módosított útvonalon közlekednek.

Változik néhány BKK-járat közlekedése szeptember 9-től, szombattól várhatóan október végéig a XXII., Rózsakert utcában kezdődő közműépítés miatt az alábbiak szerint:

  • a 101E és a 941-es autóbuszok a VII. utca felé a Minta utca–Dózsa György utca–VII. utca–Terv utca útvonalon közlekednek, kimarad a Tűzliliom utca, a Rákóczi út és a Terv utca megálló. Helyette a 213-as és 214-es autóbusz I. utca és Tátra utca, valamint a Terv utcában kialakított ideiglenes megállóhelyén állnak meg;
  • a 101B autóbusz a Baross Gábor telepen az ellenkező irányban fordul meg, azaz a Rózsakert utca - Minta utca–Dózsa György utca–VII. utca–Terv utca útvonalon közlekedik. A Rózsakert utcában és a Dózsa György utcában a túloldali megállóhelyeken áll meg;
  • a 114-es autóbusz az Ispiláng utca felé a Minta utca–Dózsa György utca útvonalon jár, kimarad a Tűzliliom utca, Rákóczi út, Terv utca megálló, ideiglenesen a 213-as és 214-es autóbusz I. utca és Tátra utca megállóiban áll meg.