Változik a 93-as és 93A autóbusz közlekedése Bozsik Stadionban rendezett labdarúgó-mérkőzés miatt 2018. április 21-én

A kispesti Bozsik Stadionban rendezik meg 2018. április 21-én (szombaton) 17:00-től a Budapest Honvéd FC–Újpest FC bajnoki labdarúgó-mérkőzést. Az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében előreláthatóan 15:00 és várhatóan 19:30 között a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcát a Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca között lezárják. Ebben az időszakban a 93-as és a 93A autóbusz mindkét irányban terelt útvonalon közlekedik.

A 93-as és a 93A autóbusz Pestszentlőrinc, Fedezék utca felé az Üllői úton a Hengersor utcáig a menetrend szerinti, majd az Üllői út–Margó Tivadar utca–Bartók Lajos utca–Reviczky Gyula utca–Darányi Ignác utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 136E autóbusz Margó Tivadar utca megállójában, és a Darányi Ignác utca 59. szám előtt állnak meg.

A 93-as és a 93A autóbusz Kőbánya-Kispest M felé a Darányi Ignác utcáig a menetrend szerinti, majd a Darányi Ignác utca–Üllői út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 136E autóbusz Dembinszky utca és Margó Tivadar utca megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.