Változik a 32-es autóbusz közlekedése csatornafelújítás miatt október közepétől november végéig

A 32-es autóbusz módosított útvonalon jár 2018. október 15-étől, hétfőtől várhatóan november végéig az Örs vezér tere M+H végállomás felé, mert a XIII. kerületi Petneházy utcát lezárják a Röppentyű utca és a Hajdú utca között csatornafelújítás miatt.

A 32-es autóbusz Örs vezér tere M+H végállomás felé a Pap Károly utca és a Béke utca megálló helyett a Frangepán utcában a Röppentyű utca kereszteződése után; valamint a Béke utcában a Petneházy utca kereszteződése után áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Budapest, 2018. október 12.

Budapesti Közlekedési Központ