Változás a H6-os HÉV közlekedésében július 12-e és 24-e között

Budapest, 2022. július 8.A H6-os HÉV július 12-től július 24-ig rövidített útvonalon, csak Közvágóhíd és Tököl között jár karbantartás miatt, Tököl és Ráckeve között a H6-os és a H6E pótlóbuszokkal lehet utazni.

A H6-os pótlóbusz szigetcsépi, szigetszentmártoni és szigetújfalui betéréssel közlekedik, a Horgásztanyák és az Angyalisziget megállókat nem érinti.

A H6E pótlójárat Horgásztanyák és Angyalisziget érintésével közlekedik, Szigetcsépen és Szigetszentmártonban azonban csak a települések központjában áll meg.

Horgásztanyák, illetve Angyalisziget és a H6E pótlóbusszal nem érintett megállóhelyek között átszállással lehet utazni:

  • Horgásztanyák és Angyalisziget felé Szigetcséptől a Tököl felé közlekedő H6-os pótlóbuszról Szigetcsép, községháza megállónál; Szigetszentmártonból vagy Szigetújfaluból Ráckevénél átszállva a H6E pótlójáratra;
  • Horgásztanyáktól és Angyaliszigettől a H6E pótlóbusszal Tököl felé utazva Szigetszentmárton, posta vagy Szigetcsép, községháza megállóknál történő átszállással a H6-os pótlójáratra.

A munkálatok ideje alatt bizonyos HÉV-bérletekkel a Volánbusz egyes, Ráckeve és Szigetszentmiklós térségében közlekedő elővárosi járatai is igénybe vehetők.

A HÉV-közlekedésről és a bérletelfogadásról  a MÁV-HÉV oldalán érhetők el további információk.