Változás a 3-as villamos közlekedésében ezen a hétvégén

Budapest, 2022. május 5. – A 3-as villamos ezen a hétvégén, május 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap két szakaszon, a Gubacsi út / Határ út és az Örs vezér tere, illetve a Bosnyák tér és a Mexikói út között jár pályakarbantartás miatt. A kimaradó szakaszon a 3-as villamospótló autóbusszal, vagy a 32-es busszal lehet utazni.

3-as villamos.

Ezen a hétvégén a 32-es buszok a Göncz Árpád városközpont felé ideiglenesen megállnak a Fehér úton, az Árkád bevásárlóközpont előtti pótlóbusz megállóhelyen is. A villamosról a pótlóbuszokra is ebben a megállóban célszerű átszállni. A pótlóbuszok a Nagy Lajos király útján a 32-es autóbusz megállóhelyein állnak meg. A Bosnyák téren a pótlóbuszok nem a 32-es autóbusz megállóhelyétől indulnak, hanem a 7-es autóbusz belváros irányú megállóhelyétől.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.