Újra az eredeti útvonalon jár a 44-es, a 46-os, a 146-os, a 244-es, a 996-os és a 996A autóbusz október 18-ától

A 44-es, a 46-os, a 146-os, a 244-es, a 996-os és a 996A autóbusz 2018. október 18-án, csütörtökön az első reggeli járatindulástól mindkét irányban eredeti útvonalon közlekedik, mert a XVI. kerületi a Rákosi úton, a Szlovák úton, a Mátyás király utcában és a Mátyásföldi téren befejeződnek az útépítési munkálatok.

A munkák befejezése miatt átadják a forgalomnak a Mátyás király utcát a Rákosi út és a Mátyásföldi tér között; valamint a Mátyásföldi téri körforgalomat a Mátyás király utca–Budapesti út–Arany János utca kereszteződésében.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.