Szombat és vasárnap éjjel rövid időre lezárjuk a Rákóczi híd budai oldali lehajtóját

2014. október 18-áról 19-ére (szombatról vasárnapra), valamint október 19-éről 20-ára (vasárnapról hétfőre) virradóra az 1-es villamos pályaépítési munkái miatt teljes szélességben lezárjuk a Rákóczi híd budai oldali lehajtóját a Pázmány Péter sétányra vezető lehajtó után, a Szerémi út felé. A lezárás 23 órakor kezdődik, és várhatóan 2 órán keresztül tart. A korlátozás a közösségi közlekedés járatait nem érinti.

A lezárás idején az autósok a Pázmány Péter sétány felé terelve közlekedhetnek, ahonnan a Dombóvári út–Budafoki út–Hengermalom út útvonalon érhetik el a Szerémi utat.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.