A Széna téri autóbusz-állomás megszűnése miatt augusztus 10-től változások a Széll Kálmán téren

Ahogy arról a Volánbusz már tájékoztatta utasait honlapján és Facebook oldalán, augusztus 10-étől (szombattól) a Széna téri autóbusz-állomás megszűnése miatt a Zsámbéki-medence felé közlekedő autóbuszjáratok indulási helye átkerül a Széll Kálmán tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszára. A változással egyidőben egyes fővárosi közösségi közlekedési járatok végállomási megállóhelye is módosul. Augusztus 10-től a Volánbusz járataira érvényes menetjegyeket és bérleteket a BKK Széll Kálmán téri ügyfélközpontjában is meg lehet majd vásárolni.

Széll Kálmán téri megállóhely-változások

A Zsámbéki-medence felé közlekedő Volánbusz járatok a Széll Kálmán térről, a Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszán kijelölt megállóhelyekről indulnak.

A 91-es autóbuszra a 39-es autóbusz Goldmark Károly utca irányú megállóhelyénél lehet felszállni,

A 128-as és 129-es autóbuszok felszállóhelye a Margit körút túloldalára kerül át a Dékán utca és a Széna tér közötti szakaszra,

A 155-ös, 156-os, 916-os autóbuszra a 22-es autóbuszok megállója mögött lehet felszállni.

A Széll Kálmán téri BKK ügyfélközpontban is megvásárolhatók a Volánbusz járataira érvényes jegyek és bérletek

A Széll Kálmán téren csak előre megváltott menetjeggyel vagy bérlettel szállhatnak fel az utasok a Volánbusz járataira, amelyek a Széll Kálmán téri BKK Ügyfélközpontban is megvásárolhatók lesznek (nyitva tartás: minden nap 5:30-tól 22 óráig). Az ügyfélközpontban az ügyfélhívón a Volánbusz gombot megnyomva, gyorsan, kényelmesen juthatnak az ügyfelek a kívánt díjtermékhez vagy a járatukkal kapcsolatos információkhoz. A menetjegyek megváltására, továbbá az interneten megvásárolt bérletek nyomtatására a kocsiállásoknál elhelyezett automatáknál is lesz lehetőség.

A változásokról részletesen a Volánbusz honlapján www.volanbusz.hu oldalon lehet tájékozódni.