Sűrű követésű 10-es busszal a HUNGEXPO-ra, a Construmára

A HUNGEXPO területén 2018. április 11-étől 15-éig (szerdától vasárnapig) rendezik meg a Construma építőipari szakkiállítást. A vásárváros területére közlekedő 10-es busz a rendezvény idején, és az előkészületek miatt már az azt megelőző hétvégén is, a megszokottnál sűrűbben, továbbá megszokott menetrendjétől eltérően szombaton és vasárnap is közlekedik.

Az Örs vezér tere M+H és a HUNGEXPO vásárváros között közlekedő 10-es busz 2018. április 7-én (szombaton) 7:30 és 20:30; valamint 2018. április 8-án (vasárnap) 7:30 és 18:30 között 60 percenként jár. 2018. április 11-étől 15-éig (szerdától vasárnapig) pedig 15 percenként közlekedik a rendezvény nyitvatartási idejében.

A 10-es autóbusz pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.