Rendszeres karbantartás miatt pótlóbusz jár a 6-os villamos helyett januárban több éjszakán

Budapest, 2023. december 28. – A 6-os villamos helyett január 2-án éjszaka, keddről szerdára virradóan, továbbá január 8-tól 11-ig, 15-től 18-ig, 22-től 25-ig és 29-én, hétfőn éjszaka pótlóbusz jár karbantartás miatt. A munkák a hétvégét nem érintik, péntekről szombatra, szombatról vasárnapra, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjjel a villamosok közlekednek.

Éjszakai villamosközlekedés.

Január 2-án, kedd éjszaka, január 8-tól 11-ig, 15-től 18-ig, 22-től 25-ig minden éjjel és 29-én, hétfőről keddre virradó éjjel a 6-os villamos karbantartás miatt nem közlekedik, helyette a 6-os pótlóbusszal lehet utazni.

A 6-os villamospótló autóbusz a közúton közlekedik, amelyekre a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet fel- vagy leszállni. A járat a Széll Kálmán tér felé nem áll meg a Margitszigetnél.

A 931-es autóbusz ezeken az éjszakákon Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

A karbantartás a hétvégét nem érinti, péntekről szombatra, szombatról vasárnapra, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjjel villamosok közlekednek.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.