Pótlóbusz jár a 41-es villamos helyett Rózsavölgy alsó és felső között november 24-én

Két szakaszon, a Bécsi út / Vörösvári út felől Rózsavölgy alsóig, a Kamaraerdei Ifjúsági Parktól Rózsavölgy felsőig közlekedik a 41-es villamos 2018. november 24-én, szombaton karbantartási munkák miatt. A kimaradó szakaszon a 41-es jelzésű pótlóbusszal utazhatnak, amely a Savoya Park és a Rózsavölgy felső megállóhely között közlekedik.

A 41-es pótlóbusz útvonala és megállóhelylistája térképes felületen követhető nyomon a BKK FUTÁR útvonaltervező oldalán: http://futar.bkk.hu/route/BKK_VP41?layers=GSVB. A 41-es villamos Rózsavölgy felső–Kamaraerdei Ifjúsági Park szakaszáról a belváros felé utazóknak érdemes a Péterhegyi úton közlekedő 150-es, 250-es, illetve a kamaraerdei 87-es, 187-es autóbuszt, majd az M4-es metrót választani.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.

Budapest, 2018. november 21.

Budapesti Közlekedési Központ