Pótlóbusz jár a 19-es és a 49-es villamos helyett Kelenföld vasútállomás és a Móricz Zsigmond körtér között június 25-én és 26-án este

Pótlóbusz jár a 19-es és a 49-es villamos helyett a Móricz Zsigmond körtér és Kelenföld vasútállomás között június 25-én és 26-án este 20:30 után, mert a vonal áramellátási rendszerének karbantartását végzik. A 19-es villamos ebben az időszakban rövidített útvonalon, a Bécsi út / Vörösvári út és a Móricz Zsigmond körtér között közlekedik; a 49-es villamos pedig nem jár, a Deák Ferenc tér és a Móricz Zsigmond körtér között a megszokottnál sűrűbben induló 47-es villamossal utazhatnak.

A dél-budai villamosok közlekedése június 25-én, kedden és 26-án, szerdán 20:30 után:

  • a 19-es villamos rövidített útvonalon, a Bécsi út / Vörösvári út és a Móricz Zsigmond körtér között jár. Kelenföld vasútállomás és a Móricz Zsigmond körtér között a villamos vonalvezetését követő 19-es pótlóbusszal utazhatnak, amelynek útvonala és megállóhely-listája térképes felületen követhető nyomon a BKK FUTÁR alkalmazásban: http://futar.bkk.hu/route/BKK_VP19?layers=GSVB.
  • a 49-es villamos nem jár; a Deák Ferenc tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti szakaszán a megszokottnál sűrűbben induló 47-es villamossal, a Móricz Zsigmond körtér és Kelenföld vasútállomás közötti szakaszán pedig a 19-es pótlóbusszal utazhatnak.

Aki Kelenföld vasútállomásig utazik, vagy a vasútállomástól a belváros felé tart, annak ebben az időszakban a BKK javasolja az M4-es metró igénybevételét.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk megközelítéséhez.

Budapest, 2019. június 20.

Budapesti Közlekedési Központ