Nem jár a HÉV a Batthyány tér és a Margit híd között július 27-én

A Batthyány téri végállomás érintése nélkül, Szentendre és Békásmegyer felől a Margit híd, budai hídfő állomásig, ideiglenes menetrend szerint közlekedik a H5-ös HÉV július 27-én, szombaton karbantartási munkák miatt. A karbantartás idején a Margit híd, budai hídfő megállóhelyen a HÉV-ek a megszokottól eltérően a Batthyány tér irányú peron mellől indulnak Békásmegyer és Szentendre felé.

A H5-ös HÉV indulási időpontjai néhány perccel megváltoznak, ideiglenes menetrendjük már elérhető a BKK honlapján: a Szentendre és Margit híd között közlekedő vonatoké ezen a linken, a Békásmegyer és Margit híd között közlekedőké pedig ezen a linken.

A HÉV ideiglenes Margit híd, budai hídfő végállomása a belváros felől a nagykörúti 4-6-os villamosokkal, Széll Kálmán tér felől a 4-6-os pótlóbusszal érhető el. A Margit híd és a Batthyány tér között a 19-es és a 41-es villamossal vagy a 109-es busszal lehet utazni.

A HÉV menetrend változása miatt a Szentlélek tér, Csillaghegy, Békásmegyer megállókban csatlakozó autóbuszok indulási időpontja is módosulnak néhány perccel.