Nem érintik az Alkotás utcán közlekedő buszjáratok a Tartsay Vilmos utca megállóhelyet november végéig

 2018. november 12-től, hétfőtől várhatóan a hónap végéig nem érinti a Tartsay Vilmos utca megállóhelyet a Széll Kálmán tér M felé tartó 139-es, 140-es, 140A, 142-es és a Békásmegyer felé tartó 960-as autóbusz, mert a megállóhelyen a járdaburkolat felújítását végzik.

A felsorolt buszjáratok Tartsay Vilmos utcát megelőző Csörsz utca, illetve azt követő Királyhágó utca megállóhelye felől egyaránt rövid, három-négy perces sétával megközelíthető az ideiglenesen nem üzemelő megállóhely és annak környéke.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.