Módosul a H8-as HÉV menetrendje november 19-én este karbantartás miatt

Megszokott menetrendjéhez képest eltérő indulási időkkel, Mogyoród és Gödöllő között egy vágányon közlekedik a H8-as HÉV november 19-én, hétfőn 21:30 után karbantartási munkák miatt. A 21:30 után Gödöllőre induló vonatok Mogyoród, Szentjakab, Gödöllő, Erzsébet park, Gödöllő, Szabadság tér, és Gödöllő, Palotakert megállóhelyen az Örs vezér tere irányú peronok mellett állnak meg. Az Örs vezér tere felé közlekedő HÉV-ek megállási rendje nem változik. 

A H8-as HÉV november 19-én érvényes menetrendje már elérhető a BKK honlapján a https://bkk.hu/menetrendek/#H8 linken.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.

Budapest, 2018. november 16.

Budapesti Közlekedési Központ