Módosul a Csepelen közlekedő buszok közlekedése koncert miatt december 30-án

A 35-ös, a 38-as, a 38A, a 71-es, a 138-as, a 151-es és a 238-as autóbusz módosított útvonalon közlekedik 2018. december 30-án, vasárnap reggel 5 órától az utolsó járatindulásig, mert Csepel Önkormányzatának rendezésében a XXI. kerületi Szent Imre téren koncertet tartanak. A XXI. kerületi Károli Gáspár utcát a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út közötti szakaszon lezárják.

  • A 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szigetszentmiklós, Lakihegy, illetve Budatétény vasútállomás (Campona) felé a II. Rákóci Ferenc út helyett a Kossuth Lajos utcában közlekedik és az érintett megállókban áll meg.
  • A 71-es autóbusz nem érinti a Szent Imre tér H megállót.
  • A 35-ös, 151-es autóbusz Pesterzsébet felé a Kossuth Lajos utca helyett II. Rákóci Ferenc úton közlekednek és az érintett megállókban áll meg.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.