Módosul a 38-as és a 238-as autóbusz közlekedése rendezvény miatt 2018. április 22-én (vasárnap) napközben

A 38-as és a 238-as autóbusz 2018. április 22-én (vasárnap) 7:00 és 15:00 között, a Szigetszentmiklós Önkormányzata által rendezett Miklósi Futónap ideje alatt, a József Attila utca felé a Massányi úti lakópark megállóhelyen nem áll meg. A sportrendezvényre a Szigetszentmiklós, Szebeni utca–Petőfi utca–5102 jelzésű országos közút (gerincút) útvonalon kerül sor.

A rendezvény miatt a Szebeni utca, illetve az 5102 jelzésű országos közút teljesen le lesz zárva a közúti közlekedés elől, de a 38-as és a 238-as autóbusz félpályán közlekedhet. A Petőfi utcában egy forgalmi sávon, a Csepel felé eső oldalon, váltakozó irányban lehet haladni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.