Módosul a 33-as és a 133E autóbusz közlekedése szüreti felvonulás miatt szeptember 29-én kora délután

Módosított útvonalon jár a 33-as és a 133E autóbusz 2018. szeptember 29-én (szombaton) 12 és 15 óra között több alkalommal, a 23. Nagytétényi Szüreti Felvonulás miatt.

A 33-as és a 133E autóbusz várhatóan 12:15 és 12:30; 13:45 és 14:10, valamint 14:40 és 14:50 között egyik irányban sem érinti a Nagytétényi úton található Dózsa György út, a Tenkes utca, a Bartók Béla út, a Petőfi Sándor utca (Kastélymúzeum), a Szabadság utca, az Angeli utca/Nagytétényi út, az Akó utca és a Nagytétény, Erdélyi utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 13-as autóbusz Barosstelep, vasútállomás és I. utca megállójában állnak meg a Dráva utcában.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.a