Módosul a 15-ös és a 115-ös busz útvonala 2017. november 10-étől

A 15-ös és a 115-ös autóbusz útvonala 2017. november 10-én (pénteken) az első járatindulástól módosul, mert az M3-as metró felújításához kapcsolódóan megváltozik a XIII. kerületi Váci út és Victor Hugo utca csomópontjának forgalmi rendje: a Váci útról nem lehet majd jobbra kanyarodni a Victor Hugo utca felé.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Boráros tér H felé a Gogol utcáig változatlan, majd a Gogol utca–Bulcsú utca–Lehel utca–Lehel tér–Victor Hugo utca módosított útvonalon halad, és a Váci úti Lehel tér M megálló helyett a 34-es és a 106-os autóbusz felszállóhelyén áll meg a villamos végállomás mellett.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.