Módosított útvonalon közlekedik a 91-es, a 191-es, a 291-es és a 931-es autóbusz közműjavítás miatt

A 2018. március 19. óta tartó felújítás helyszínén, a Szemlőhegyi úton, a Mandula utca és a Vérhalom utca között a fennmaradó egy forgalmi sávban közműjavítást végeznek, ezért a helyreállítás idejére a Szemlőhegyi utat teljes szélességében lezárták. A 91-es, a 191-es, a 291-es és a 931-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik.

A 91-es és a 291-es autóbusz Nyugati pályaudvar M felé a Pusztaszeri úton a Törökvész útig változatlan, majd a körforgalom–Törökvész út–körforgalom–Alsó Törökvész út–Bimbó út–Ady Endre utca–körforgalom–Szemlőhegy utca–Rómer Flóris út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Pusztaszeri körönd, a Vend utca, a Cimbalom utca, a Vérhalom tér és a Mandula utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 11-es és a 111-es autóbusz Törökvészi úti Pusztaszeri körönd, Vend utca, Eszter utca; illetve a Bimbó úti Tapolcsány utca és Ady Endre utca megállójában állnak meg.

A 931-es autóbusz az Örs vezér tere M+H felé a Pusztaszeri úton a Cimbalom utcáig változatlan, majd a Pusztaszeri út–körforgalom–Törökvész út–körforgalom–Alsó Törökvész út–Bimbó út–Ady Endre utca–körforgalom–Szemlőhegy utca–Rómer Flóris út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Cimbalom utca, a Vérhalom tér és a Mandula utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 91-es és a 291-es autóbusz Pusztaszeri úti Vend utca megállójában; valamint a 11-es és a 111-es autóbusz Törökvészi úti Pusztaszeri körönd, Vend utca, Eszter utca; illetve a Bimbó úti Tapolcsány utca és Ady Endre utca megállójában állnak meg.

A 191-es autóbusz a Nyugati pályaudvar M felé a Szemlőhegyi úton a Vérhalom utcáig változatlan, majd a Vérhalom utca–Apostol utca–Ankara utca–Mecset utca (szerpentinen)–Margit körút módosított útvonalon halad, és nem érinti a Mandula utca, a Rómer Flóris utca, a Zivatar utca és a Margit körút megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Vérhalom utcában a Szemlőhegy utca kereszteződése után és az Ankara utcában a Margit utca kereszteződése után állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.