Módosított útvonalon jár az 58-as, a 141-es, a 158-as, a 158B, a 250-es, a 250B és a 941-es autóbusz várhatóan 2017. november 1-jéig

Az 58-as, a 141-es, a 158-as, a 158B, a 250-es, a 250B és a 941-es autóbusz várhatóan 2017. november 1-jén (szerdán) 8:00-ig módosított útvonalon halad a XXII. kerületi Pannónia utca 10. szám előtti közműjavítás miatt.

A 141-es autóbusz Kelenföld vasútállomás felé a Tóth József utcában a Pannónia utcáig a menetrend szerinti, majd a Tóth József utca–Temető utca–Mező utca–Ferenc utca–Pannónia utca módosított útvonalon halad, és a Komló utca megálló helyett az 58-as autóbusz Kereszt utca megállójában áll meg a Tóth József utcában.

A 141-es autóbusz a Savoya park felé a Pannónia utcában a Sörház utcáig a menetrend szerinti, majd a Sörház utca–Nagytétényi út–Mária Terézia utca; az 58-as, a 158-as, a 158B, a 250-es, a 250B és a 941-es autóbusz pedig a Városház tér felé a Ferenc utcában a Pannónia utcáig a menetrend szerinti, majd a Pannónia utca–Sörház utca–Nagytétényi út–Mária Terézia utca módosított útvonalon halad. Az autóbuszok ideiglenesen a Komló utca megálló helyett a Sörház utca 47/b előtt; a Tóth József megálló helyett pedig a Nagytétényi úti autóbuszok belváros irányú megállóhelyén állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.