Módosított útvonalon jár a 98-as és a 198-as busz 2017. november 5-én napközben

A 98-as és a 198-as autóbusz 2017. november 5-én (vasárnap) várhatóan 8:45 és 18:00 között módosított útvonalon halad, mert a XVII. kerületi Ferihegyi úton a Kaszáló utca és a Rétsár utca között kertészeti munkákat végeznek. A munkálatok ideje a Ferihegyi utat a Pesti út és a Vasút sor között lezárják.

  • A 98-as autóbusz Rákoscsaba vasútállomás felé a Ferihegyi úton a Pesti útig menetrend szerinti, majd a Pesti út–Cinkotai út–Liget sor–Ferihegyi út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Városközpont (Ferihegyi út) és a Rákosliget vasútállomás megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 46-os autóbusz Rákoskeresztúr városközpont, Szent kereszt tér, Bakancsos utca és Liget sor, valamint a 276E autóbusz Liszt Ferenc utca és Rákosliget vasútállomás megállójában állnak meg.
  • A 98-as autóbusz Kőbánya-Kispest M felé a Ferihegyi úton a Liget sorig a menetrend szerinti, majd a Liget sor–Cinkotai út–Pesti út–Ferihegyi út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Városközpont (Ferihegyi út) megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 46-os autóbusz Bakancsos utca és Szent kereszt tér megállójában állnak meg.
 
  • A 198-as autóbusz a Dél-pesti autóbuszgarázs felé a Ferihegyi úton a Liget sorig a menetrend szerinti, majd a Liget sor–Cinkotai út–Pesti út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Városközpont (Ferihegyi út), a Rákoskeresztúr városközpont, a Szent kereszt tér és a Bakancsos utca megállót. Rákoskeresztúr, városközpont környékét az ellenkező irányú 97E, 169E, 161-es, 162-es és 202E autóbuszra a Kis utcánál átszállva lehet elérni.
  • A 198-as autóbusz Rákoskeresztúr, városközpont felé a Pesti úton a Cinkotai útig a menetrend szerinti, majd a Cinkotai út–Liget sor–Ferihegyi út módosított útvonalon halad, és nem érinti, a Bakancsos utca, a Szent kereszt tér, a Városközpont (Ferihegyi út) és a Rákosliget vasútállomás megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 46-os autóbusz Liget sor, valamint a 276E autóbusz Liszt Ferenc utca és Rákosliget vasútállomás megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.