Módosított útvonalon jár a 67-es busz 2017. november 9-étől december elejéig

A 67-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik 2017. november 9-én (csütörtökön) 8:00-tól várhatóan 2017. december elejéig a XVII. kerületi Flamingó utcai útépítés 2. üteme miatt.

A 67-es autóbusz Rákoskeresztúr, Aranylúd utca felé az Újlak utcában a Füstifecske utcáig a menetrend szerinti, majd a Széchenyi utca–Táncsics Mihály út–Flamingó köz–Flamingó utca módosított útvonalon halad. Az autóbuszok ideiglenesen a Füstifecske utca helyett a 198-as autóbusz Dél-pesti autóbusz–garázs irányú ideiglenes megállóhelyén; valamint a Szürkebegy utca helyett a Flamingó közben a Flamingó utca kereszteződése előtt 15 méterrel állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.