Módosított útvonalon jár a 45-ös és a 908-as busz 2017. november 11-étől 13-áig

A 45-ös és a 908-as autóbusz 2017. november 11-én (szombaton) 4:00 és november 13-án (hétfőn) 4:00 között módosított útvonalon közlekedik, mert a XVI. kerületi Georgina utca 60. szám előtt a Budapest Közút Zrt. csapadékvíz csatornát javít.

A 45-ös autóbusz a Cinkota, Lassú utca; illetve az Örs vezér tere M+H felé a Gazdaság út–Szabadföld út–Vidámvásár utca–Somkút utca módosított útvonalon halad, és nem érinti az Ilonatelep H (Georgina utca), a Cinkota, Lassú utca végállomás és a Vidámvásár utca (Georgina utca) megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 92-es és a 92A autóbusz Ilonatelep H és Műkő utca megállójában állnak meg.

A 908-as autóbusz a Cinkota autóbuszgarázs felé a Gazdaság út–Batthyány Ilona utca–Vidámvásár utca módosított útvonalon halad, és nem érinti az Ilonatelep H (Georgina utca), a Cinkota, Lassú utca és a Georgina utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Gazdaság úton a Georgina utca kereszteződése előtt, valamint a Batthyány Ilona utcában a Vidámvásár utca kereszteződés előtt állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.