Módosított útvonalon jár a 36-os és a 135-ös busz 2017. október 7-én és 8-án

 

A lezárás ideje alatt a 36-os és a 135-ös autóbusz Pestszentlőrinc felé az Alsóhatár úton a Külső Vörösmarty utcáig a menetrend szerinti, majd az Alsóhatár út–Szent László utca–Tartsay utca módosított útvonalon halad, és nem érinti az Erzsébeti temető és a Szent László utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 923-as autóbusz Tartsay utca megállójában állnak meg.

A lezárás ideje alatt a 36-os autóbusz Csepel felé a Tartsay utcában a Szent László utcáiga menetrend szerinti, majd a Szent László utca–Alsóhatár út–Vörösmarty utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Szent László utca és az Erzsébeti temető megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Szent László utca 23. szám előtt állbak meg.

A lezárás ideje alatt a 135-ös autóbusz a Millenniumtelep felé a Szent László utcában a Tartsay utcáig menetrend szerinti, majd a Szent László utca–Alsóhatár út–Vörösmarty utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Szent László utca és az Erzsébeti temető megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Szent László utca 23. szám előtt állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.