Módosított útvonalon jár a 35-ös, a 123-as, a 123A és a 135-ös autóbusz 2017. október 13-án napközben

A 35-ös, a 123-as, a 123A és a 135-ös autóbusz 2017. október 13-án (pénteken) 6:00 és 15:00 között módosított útvonalon jár, mert 2017. október 13-án (pénteken) 11:00-től szentmisét tart a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a XXIII. Budapest Szent László utca 149. számú épület közelében, a Szent István Király Plébániatemplom előtti területen.

2017. október 13-án napközben várhatóan 6:00 és 9:00 között a Szentlőrinci úti lakótelep végállomás területét és a Szent László utca közötti területet lezárják; 9:00-től pedig várhatóan 15:00-ig a Szent László utcát is lezárhatják. Az útlezárások mértéke és az autóbuszok útvonala a résztvevők létszámától függ.

A lezárások idején a 35-ös, 123-as, 123A és 135-ös autóbuszok módosított útvonalon közlekednek, várhatóan a Szent László utcában található és a Szentlőrinci úti lakótelep végállomási megállóhelyeket nem érintik, helyette a járatokra az Újtelep úton szállhatnak fel.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.