Módosított útvonalon jár a 147-es busz focimeccs miatt 2018. április 28-án

Az újpesti Szusza Ferenc Stadionban rendezik 2018. április 28-án (szombaton) 17:00-től az Újpest FC–Diósgyőr labdarúgó-mérkőzést. A sportrendezvény miatt, az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében, aznap várhatóan 15:30-tól várhatóan 19:30-ig lezárják a IV. kerületi Irányi Dániel utcát a Baross utca és a Labdarúgó utca között, ezért a 147-es autóbusz közlekedése módosul.

A 147-es autóbusz Újpest-Központ M felé a Megyeri úton a Fóti útig változatlan, majd a Fóti út–Baross utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Megyeri út/Fóti út, az Irányi Dániel utca és a Baross utca megállót. A buszok ideiglenesen a 30-as autóbusz Megyeri út/Fóti út, Baross utca/Fóti út és Irányi Dániel utca/Baross utcamegállóhelyén állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.