Módosított útvonalon jár a 119-es busz 2017. október 14-étől november 9-éig

A 119-es busz 2017. október 14-én (szombaton) az első járatindulástól várhatóan 2017. november 9-ig módosított útvonalon jár, mert a XX. kerületi Csepeli átjárónál a vízvezeték rekonstrukcióját végzik. A munkálatok ideje alatt Csepel irányába az átjárót egyirányúsítják.

A 119-es autóbusz a Gubacsi út/Határ út felé a Zodony utca végállomás–Zodony utca–Meddőhányó utca–Helsinki út útvonalon halad és nem érinti a Pesterzsébet vasútállomás, a Zamárdi utca, a Vízisport utca és a Csepeli átjáró megállót.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.