Lezárják a XIX. kerületi Vak Bottyán utcát burkolatfelújítás miatt október 19-étől várhatóan november 6-áig, változik az M3-as metrópótló busz megállási rendje a Határ útnál

2018. október 19-én, pénteken 10 órától várhatóan november 4-éig FRISSÍTVE: 6-ÁIG, vasárnapig a XIX. kerületi Vak Bottyán utca Lehel utca és Kőér utca közötti szakaszát lezárják burkolat-helyreállítási munkálatok miatt. A lezárás miatt az M3-as metrópótló busz módosított útvonalon közlekedik, ezért a Határ úti csomópontban lévő megállói áthelyezésre kerülnek.

A Vak Bottyán utca lezárása miatt a Lehel utcán és az Üllői út Lehel utca és Kőér utca közötti szakaszán működő jelzőlámpa programok módosítva lesznek, hogy segítsék a forgalmat; a Vak Bottyán utcán érintett ingatlanok a mellékutcákból elérhetőek maradnak.

A lezárás miatt változik az M3-as metrópótló busz megállási rendje a Határ út M csomópontban:

  • Újpest, Árpád üzletház felé ideiglenesen az Üllői úton, a 914-es, a 950-es és a 999-es autóbusz megállójában, az 50-es villamos végállomása mellett áll meg.
  • Kőbánya-Kispest M felé ideiglenesen a Gyorsforgalmi út melletti szervízúton kialakított ideiglenes peronon, a felüljáróval párhuzamosan áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.