Lezárják a csillaghegyi Czetz János közt aszfaltozás miatt szeptember 29-30-án

2018. szeptember 29-én, szombaton és 30-án, vasárnap lezárják a forgalom elől a csillaghegyi Czetz János közt az ott zajló aszfaltozási munkák miatt, ezért sem a Szentendrei útról, sem a Csalma utca felől nem lesz gépjárművel megközelíthető. A hétvégi korlátozás idején a 34-es busz a Lehel tér felé a Keve utca–Monostori út módosított útvonalon éri el a Szentendrei utat. Október 1-től, hétfőtől a Czetz János köz újra járható lesz, azonban a Czetz János utcában tovább folytatódik a felújítás.

Szeptember 29-én, szombaton és 30-án, vasárnap a Lehel tér felé közlekedő 34-es busz a Czetz János köz lezárása miatt az Emőd utca–Keve utca–Monostori út útvonalon éri el a Szentendrei utat, ezért nem érinti Dósa utca és a Czetz János köz megállóhelyet. A 34-es buszra a hétvégén a Keve utcában az Emőd utca kereszteződése után, a Monostori úton pedig a Dósa utca, majd a Szentendrei út kereszteződésénél lehet felszállni.

Közlekedési változások a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.

Budapest, 2018. szeptember 26.

Budapesti Közlekedési Központ