Közösségi közlekedéssel a Puskás Arénába – a BKK sűríti járatait a március 24-i mérkőzés idején

Budapest, 2022. március 23. – A Puskás Arénában rendezik meg 2022. március 24-én, csütörtökön 19:30-tól a Magyarország – Szerbia válogatott labdarúgó-mérkőzést. A stadion környékén a hatóság nem tervez közúti zárásokat, a parkolási lehetőségek azonban korlátozottak, ezért a BKK kéri a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel, elsősorban a megszokottnál gyakrabban induló M2-es és M4-es metróval, illetve az 1-es villamossal közelítsék meg az arénát.

A Puskás Arénába 2022. március 24-én, csütörtökön a Magyarország – Szerbia válogatott meccsre a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni. A stadion környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint ne autóval közelítsék azt meg.

Az aréna közösségi közlekedéssel gyorsan elérhető, ennek gördülékenységét a BKK járatsűrítésekkel is biztosítja. Elsősorban a megszokottnál gyakrabban induló M2-es és M4-es metróval, illetve az 1-es villamossal érdemes utazni, az aréna a Keleti pályaudvar (M2-es, M4-es metró) és a Puskás Ferenc Stadion (M2-es metró, 1-es villamos) megállótól gyalog közelíthető meg. Emellett ideiglenesen minden Thököly úti busz megáll a Reiner Frigyes parknál és a Stefánia útnál is. A BKK tartalék járművekkel is készül, hogy szükség esetén azokkal biztosítsa a szurkolók kényelmesebb utazását.

Budapesti Közlekedési Központ