Közlekedés az FTC–UTE labdarúgó-mérkőzés idején 2017. október 21-én

A lezárás ideje alatt

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget M metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megválthatják menetjegyüket.

  • a 96-os autóbusz Újpest, Fóti út felé a Megyeri útig a menetrend szerinti, majd a Fóti út– Fiumei út–Julianus barát utca–Váci út–Fóti út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Megyeri út/Fóti út, a Szusza Ferenc Stadion, a Tungsram és a Béla utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 147-es autóbusz Megyeri út, Fiumei út és Megyer, Julianus barát utca megállójában állnak meg;
  • a 196-os autóbusz Újpalota, Szentmihályi út felé az Újpest, Fóti úti végállomásig a menetrend szerinti, majd a Fóti út–Megyeri út–Fóti út–Váci út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Megyeri út/Fóti út és a Szusza Ferenc Stadion megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 30-as autóbusz Megyeri út/Fóti út, Megyeri temető, Megyer, Szondi utca, valamint a 104-es és 204-es autóbusz Fóti út, Béla utca és Tungsram megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.