Közlekedés 2019. július 10-én a Groupama Arénában tartandó Bajnokok Ligája selejtező labdarúgó-mérkőzés idején

A ferencvárosi Groupama Arénában 2019. július 10-én, szerdán 20 órától FTC – Ludogorec Bajnokok Ligája selejtező labdarúgó-mérkőzést tartanak. A stadiont az 1-es villamossal a Népliget megállóhelyig, vagy a belváros felől az M3-as metróval a Nagyvárad térig utazva érhetik el a legkönnyebben.

A mérkőzés miatt lezárják 19 és 23 óra között az Albert Flórián utat, valamint várhatóan 21:40 és 22:40 között az Üllői út szervizútját a Groupama Aréna és a felüljáró között. A korlátozások miatt

  • a 200E autóbusz 19 és 23 óra között módosított útvonalon közlekedik. A Liszt Ferenc Airport 2 felé a Nagyvárad térnél az Orczy úton, a Népligetnél a Planetáriummal szemben, a 194M autóbusz megállóiban áll meg.
  • Rendőrségi zárás esetén a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között közlekedő M3-as pótlóbusz várhatóan 19:15 és 20 óra között valamint 21:40 és 22:40 között Kőbánya-Kispest felé módosított útvonalon közlekedik, ezért a  Nagyvárad térnél az Üllői úton, az egyetem melletti leszállóhelyen lehet rá felszállni, a Népligetnél pedig a 194M autóbusz megállójában, a Planetáriummal szemben áll meg.

Az M3-as metró, az 1-es villamos, illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség esetén a megszokottnál sűrűbben indul. Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazás igénybevételével, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, annak érdemes előre megvásárolnia menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget vagy Nagyvárad tér metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megvehetik a menetjegyüket.

Budapesti Közlekedési Központ