Júliusban is közlekednek a népszerű nosztalgiajáratok

Júliusban is utazhatnak az érdeklődők a népszerű nosztalgiajáratokkal hétvégente: szombatonként a 2-es villamos vonalán az N2-es, vasárnaponként a 19-es villamos vonalán a Móricz Zsigmond körtér és a Katinyi mártírok parkja útvonalon közlekedő N19-es nosztalgiavillamossal, illetve a Deák Ferenc tér M–budai Duna-part között körjáratként közlekedő N109-es nosztalgia-autóbusszal is megtekinthetők a fővárosi látványosságok. Június óta új, úgynevezett retró járatok is közlekednek, többek között a Széll Kálmán tér és a zugligeti Libegő között R158 jelzéssel.  

Júliusi hétvégéken a Szabadság híd lezárása miatt az R47-es retróvillamos és a Deák Ferenc tér helyett a Széll Kálmán tér, illetve az N19-es nosztalgiavillamos a Deák Ferenc tér helyett a Móricz Zsigmond körtér végállomásoktól indul.

A retró járatok rendszeresen és alkalmi időpontokban is közlekednek a nosztalgiaszezon időtartama alatt, ezért érdemes követni a BKK nosztalgia aloldalt, illetve a BKK Facebook oldalát a legfrissebb retró közlekedési információkért.

A nosztalgiajáratokat nosztalgia vonal- vagy -napijeggyel, illetve éves nosztalgiabérlettel lehet igénybe venni, melyek megvásárolhatók elővételben a BKK Ügyfélközpontjaiban vagy a helyszínen, a járművön dolgozó kalauztól. A nosztalgiajáratok mellett közlekedő retró járatok normál díjszabás szerint vehetők igénybe.

Budapesti Közlekedési Központ