Hétfőtől lezárják a Böszörményi út egy szakaszát, pótlóbuszok járnak az 59-es villamos helyett

Budapest, 2022. június 30. Épületbontás miatt július 4-től július 8-ig, hétfőtől péntekig napközben 9 és 15 óra között lezárják a közúti forgalom elől a Böszörményi út egy szakaszát, ezért napközben az 59-es villamosok helyett is autóbusszal lehet utazni.

Az 59-es villamospótló autóbusz július 4-e és 8-a között minden nap 9:00 és 15:00 között a Széll Kálmán tér és a Márton Áron tér (Gazdagréti tér) között közlekedik, ebben az időszakban a villamos nem jár. A reggeli órákban, valamint késő délután és este a megszokott rend szerint villamosok közlekednek az 59-es villamos vonalán.

A Böszörményi út Királyhágó tér és Beethoven utca közötti szakaszát teljes szélességében lezárják, ott csak a BKK autóbuszai haladhatnak át jelzőőri irányítás mellett. A gyalogosok a páratlan oldali járdán sétálhatnak.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.