Forgalomkorlátozások Solymáron szüreti felvonulás miatt

Módosított útvonalon jár a 64-es, a 64A, a 164-es és a 964-es autóbusz 2018. október 13-án, szombaton 12 órától október 14-én, vasárnap az első nappali járatindulásig, mert Solymáron szüreti felvonulás miatt lezárják a Templom teret, a Dózsa György utcát és a József Attila utcát.

A 64-es és a 964-es autóbusz mindkét irányba a Templom téri betérő kihagyásával közlekedik; a 64A és a 164-es autóbusz helyett pedig a 264-es autóbusz jár. Az autóbuszok egyik irányban sem érintik a Templom tér és a Dózsa György utca megállót; továbbá Solymár községházánál mindkét irányban csak a Mátyás király utcában található megállóhelyeket érintik.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.   A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.