Forgalomkorlátozások januártól a Balatoni úton a Boldizsár utca és az Alsó Beregszász út környékén

2015. január 5-étől (hétfőtől) a Balatoni úton a Boldizsár utca környékén 30 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetünk be, az Alsó Beregszász út, valamint a Balatoni út szervizút és a Rimaszombati út T alakú kereszteződésében pedig csak 1-1 forgalmi sávon haladhat a forgalom több hétig, ezeken a területeken folytatódnak ugyanis a Budaörsi úti új közúti csomópont építéséhez kapcsolódó közműmunkák. A Budaörsi út jelenlegi ideiglenes forgalmi rendje ebben az időszakban nem változik.

2015. január 5-étől (hétfőtől) a Boldizsár utcai csatornaépítés a Balatoni út kereszteződésénél folytatódik. A január 5-éről 6-ára virradó éjjel a Balatoni úton a Boldizsár utcai csomópontban az éjjel felbontják az útpályát, ebben az időszakban a Balatoni úton ideiglenes jelzőlámpás irányítással haladhat majd a városközpont irányú közlekedés. Január 6-án hajnaltól ezen az útszakaszon a centrum irányú forgalom, valamint a Balatoni úton kifelé haladó autóbuszok a munkagödör fölötti, nagy teherbírású ideiglenes lefedésen át haladhat; ezen az útszakaszon 30 kilométer/órás sebességkorlátozást rendelünk el.

Az Alsó Beregszász út és a Balatoni út szervizútja, valamint a Rimaszombati út T alakú kereszteződésében is közműmunka kezdődik, először a Rimaszombati út egyik, majd a másik oldalának lezárásával. A Rimaszombati úton az Alsó Beregszász út felé 1 sávon mindkét ütemben haladhat majd a forgalom.

A több héten át tartó munkavégzés idején a Budaörsi út jelenlegi ideiglenes forgalmi rendje nem változik.