Forgalomkorlátozás a III. kerületi Emőd utcában, változik a 34-es busz közlekedése is

Lezárják az átmenő forgalom elől 2019. július 3-tól, szerdától a III. kerületi Emőd utca Szentendrei út és Nánási út közé eső szakaszát a Csalma utca, az Attila utca és az Emőd utca áprilisban kezdődött felújításának újabb üteme miatt. A várhatóan szeptember végéig érvényben maradó forgalmi rend következtében változik a 34-es busz útvonala is.

A Békásmegyer felé tartó buszok a Szentendrei út–Monostori út–Nánási út–Királyok útja módosított útvonalon közlekednek, ezért nem érintik Rómaifürdő H és Dósa utca megállójukat. Az ideiglenes forgalmi rend szerint a buszokra a 106-os járat Monostori út megállójában, majd a Monostori úton a Dósa utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

Az Árpád híd M felé tartó buszok a Királyok útja–Kalászi utca–Attila utca módosított útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Nimród utca és a Dósa utca megállójukat. Az ideiglenes forgalmi rend szerint a buszokra a Királyok útján a Kalászi utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.

Budapest, 2019. június 27.

Budapesti Közlekedési Központ