Forgalomkorlátozás demonstráció miatt a Horváth Mihály tér és a Fővám tér között szeptember 22-én délután

2018. szeptember 22-én, szombaton délután demonstrációt tartanak Budapesten a Horváth Mihály tér–Baross utca–József körút–Ferenc körút–Lónyay utca–Vámház körút–Fővám tér útvonalon. A vonulás útvonalát várhatóan 15 óra és 16:30 között szakaszosan lezárják, a korlátozások feloldására a résztvevők elhaladása után nyílik mód. Előreláthatóan 15:30 és 16:30 között az Árpád híd irányú 15-ös és 115-ös busz a Lónyay utca helyett a Közraktár utca–Vámház körút útvonalon közlekedik.

A buszjárat ebben az időszakban nem érinti a Lónyay utca, a Czuczor utca és a Török Pál utca megállóhelyet. A 15-ös és a 115-ös buszra ideiglenesen a 979-es járat Zsil utca, majd saját, Boráros tér irányú Fővám tér M megállójában lehet felszállni.

Közlekedési változások a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.

Budapest, 2018. szeptember 20.

Budapesti Közlekedési Központ