Forgalmi változások Újpesten, a Szusza Ferenc Stadion környékén 2018. március 31-én

Lezárás esetén:

  • A 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz Káposztásmegyer felé a Nádor utcán a Türr István utcáig menetrend szerinti, majd a Nádor utca–Fóti út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Mildenberger utca, az Irányi Dániel utca/Baross utca és a Baross utca/Fóti út megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 96-os autóbusz Vécsey Károly utca, Bucka utca és Baross utca megállóhelyén állnak meg.
  • A 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz a Keleti pályaudvar M felé a Fóti úton a Baross utcáig a menetrend szerinti, majd a Fóti út–Nádor utca módosított útvonalon halad, és nem érinti az Irányi Dániel utca/Baross utca, a Mildenberger utca és a Türr István utca/Nádor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 220-as autóbusz Nádor utca és Vécsey Károly utca megállóhelyén, valamint a Nádor utcában a Türr István kereszteződése után állnak meg.
  • A 96-os autóbusz Újpest, Fóti út felé a Fóti úton a Megyeri útig a menetrend szerinti, majd a Fóti út–Fiumei út–Julianus barát utca–Váci út–Fóti út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Megyeri út/Fóti út, a Szusza Ferenc Stadion, a Tungsram és a Béla utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 147-es autóbusz Megyeri út, Fiumei út és a Megyer, Julianus barát utca megállóhelyén állnak meg.
  • A 147-es autóbusz Újpest-Központ M felé a Julianus barát utca–Megyeri út–Fóti út– Nádor utca–Deák Ferenc utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Megyeri út/Fóti út, az Irányi Dániel utca, a Baross utca, a Mildenberger utca, a Tinódi utca, a Langlet Waldemár utca, az Attila utca és a Templom utca megállót. A buszok ideiglenesen a 30-as, a 30A, a 230-as és a 96-os autóbusz Megyeri út/Fóti út és Baross utca/Fóti út; a 220-as autóbusz Nádor utca és Vécsey Károly utca megállóhelyén; a Nádor utcában a Türr István kereszteződése után; valamint a 30, a 30A és a 230-as autóbusz Illek Vincze utca megállóhelyén állnak meg.
  • A 147-es autóbusz a Julianus barát utca felé a Baross utca–Károlyi István utca–Váci út–Julianus barát utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Langlet Waldemár utca, a Perényi Zsigmond utca, a Mildenberger utca, az Irányi Dániel utca/Baross utca, a Baross utca/Fóti út, a Megyeri út, a Fiumei út és a Megyer, Julianus barát utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 104-es és a 204-es autóbusz Zsilip utca, Tímár utca, Tungsram utca, Béla utca, Fóti út megállóhelyén és a Julianus barát utcában a Fiumei út előtt állnak meg.
  • A 196-os autóbusz Újpalota, Szentmihályi út felé az Újpest, Fóti úti végállomást követően a Fóti út–Megyeri út–Megyer, Szondi utca–Megyeri út–Fóti út–Váci út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Megyeri út/Fóti út és a Szusza Ferenc Stadion megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 30-as autóbusz Megyer, Fóti út; Megyeri temető; Megyer, Szondi utca, valamint a 104-es és a 204-es autóbusz Fóti út, Béla utca és Tungsram megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Budapest, 2018. március 29. Budapesti Közlekedési Központ