Forgalmi változások az újpesti Árpád úton az útburkolat helyreállítási munkái miatt

Forgalomkorlátozások lépnek életbe az újpesti Árpád úton 2019. július 13-tól, mert a Budapest Közút a nyár végéig elvégzi a korábbi metrópótlás során fokozott terhelésnek kitett útszakaszok útburkolatának helyreállítási munkáit. A Váci út és a Temesvári út közötti szakaszon kezdődő helyreállítási munka ideje alatt irányonként legalább egy-egy sáv folyamatosan járható lesz, és a Váci út–Árpád út csomópontban is biztosított lesz minden közlekedési kapcsolat.

A Lőwy Izsák utca és az Attila utca Árpád út felőli végét egyes időszakokban lezárják majd, ekkor ezekből az utcákból nem lehet majd az Árpád útra kihajtani. Később az Árpád útba torkolló utcákból nem lehet majd balra, az Árpád útra kanyarodni.

Az Árpád út helyreállítási munkáinak további fázisairól és az érvényes közlekedési rendről a BKK később ad tájékoztatást.

Közösségi közlekedési változások

Július 13-án, szombaton reggeltől várhatóan a hónap végéig a 104-es, a 104A, a 204-es, a 950-es és a 950A buszjárat Újpest-központ irányú Árpád út megállóhelyét a Lőwy Izsák utca kereszteződéséhez, Pestszentimre irányú Váci út megállóhelyét pedig körülbelül 100 méterrel hátrébb helyezik át.

Július 14-én, vasárnap a 121-es autóbusz Újpest-városkapu felé módosított útvonalon jár, Víztorony megállóhelyét áthelyezik: a buszra a Geduly utcában, az Árpád út kereszteződése után lehet felszállni.

Budapest, 2019. július 12.

Budapesti Közlekedési Központ