Folytatódik a Csömöri út felújítása október 18-ától

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

Közúti változások

  • A munkák során, a Csömöri úton a Pálya utca déli oldali kereszteződését lezárják; a Csömöri út egyirányúsítása a Batthyány utca és a Rózsa utca között érvényben marad.
  • A Rózsa utca és a Csömöri úti felüljáró közötti munkavégzés miatt a Csömöri út egy sávra szűkül és jelzőlámpa irányítja a forgalmat, váltakozó irányban.
  • A Batthyány utca és a József utca között már két irányban járható.

Változások a közösségi közlekedésben

A 131-es és a 231-es autóbusz Kisszentmihály, Baross utca; illetve Rákospalota, Széchenyi tér felé nem érinti a Pálya utca megállót, és a kijelölt, 144-es autóbusz Rózsa utcában lévő Rózsa utca, valamint a Pálya utca megállóban (a Csömöri út kereszteződése után) áll meg.

A 996-os autóbusz Újpest-Központ M felé továbbra sem érinti a Szent Korona utcai lakótelep, a Csömöri út és a Pálya utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen továbbra is a Rózsa utcában, a Szent Korona utca kereszteződése előtt, valamint a Pálya utcában, a Csömöri út kereszteződése után állnak meg.

A 996-os autóbusz a Cinkota autóbuszgarázs felé nem érinti a Rózsa utca megállót.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.